DUMME PENGE & SORT OST

Wow.. Der sker syge ting for tiden. Pladen er så småt ved at blive sendt ud af døren til mix og alt det fis, så hvad skal jeg nu lave?

Efter en snak med Ulrik fra KB18 kom vi frem til at vi tester et nyt koncept af den 19. og 26. maj. Mine damer og herre, jeg gir’ jer:

(Tryk på billedet for at se eventet på Facebook.)

Hvad kan man få for Dumme Penge? Man kan få et udvalg af Pato Siebenhaars yndlings DJs for en skaldet 20’er i døren – Fuck gæstelisten, billig øl i baren og så ikke så meget pis.

Ras Money & Cars 10 & Pato

Cars10 er kendt som den hårdest arbejdende mand i det Københavnske Hip Hop game. Både som del af Paulo & Cars10 og som resident på Saxon’s, har han holdt det ægte.
Ras Money er indbegrebet af en DeeJay. Reggae og Dancehall er hans hjertebarn, sammen med hans lydsystem Rootsman Hifi er han stadig ubesejret Dansk Soundclash Champion og helt igennem bare en stram makker, om det er på de hjul af stål eller på en mic.

Entre 20 KR Eller…En flad!’

København er ved at ligge op til årets Distortion brag og Ostefar er selvfølgelig klar med et tilbud du ikke burde kunne modstå:

(Tryk på billedet for at se eventet på Facebook.)

PATO SIEBENHAAR serverer SORT OST fondue!
FUMA HI-FI feat. TOPGUNN & KLUMBEN
SWEET SOUL ROCKING feat. STEVE JESS BORTH II
◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊
ENESTE REGGAE/DANCEHALL OM ONSDAGEN @ DISTORTION !
…◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊

Jajaja..

Techstepcrunkslowrave mig i røven.

Når du har fået blæst dit hoved halvt af led af gøglede højtaler vogne, pis lunken Jaegermeister og hørt hysteriske folk i V-hals tees claime at de var nede med moombahton før Diplo gjorde det kieft, ja, så burde du krølle din nød pind ud, tænde det lort og få din dans på sammen med the host with the most, PATO SIEBENHAAR og hans udvalgte crew af iskolde soundman lejesvende.

At PATO SIEBENHAAR elsker reggae er vist ingen hemmelighed. Han har her fået muligheden af DISTORTION til at lave hans ultimative aften af sweet sweet reggae og det skarpeste og mest opdaterede danske dancehall.

SWEET SOUL ROCKING er om nogen indbegrebet af en sen sen Nørrebro Runddel get down. Stram ska, wicked rocksteady og bossreggae, leveret af Selectör RONALD REGGAE & PAPA MARNI. Flankeret af det herboende Syd-Califonienske monster talent STEVE JESS BORTH II på saxofon lir.

FUMA HI-FI er det nye slæng på din blok, de spytter kugler ud som var det host efter en turbo lunge PÅ den HELT tunge tjums. Op foran vil vi finde en mand som TOPGUNN og en mand som KLUMBEN, som er dræber dons på den mikrofon.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s